## MEETING OF THE ADVISORY COMMITTEE TO THE DIRECTOR (ACD)

Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
Atlanta, Georgia 30329
February 7, 2023
10:00 a.m. – 3:30 p.m. (EDT)

10:00 AM	Welcome, Roll Call (15 minutes)	David Fleming, MD ACD Chair
10:15 AM	Overview of Recent Developments (20 minutes)	Rochelle P. Walensky, MD, MPH Director, CDC
10:35 AM	Discussion (15 minutes)	ACD members
10:50 AM	Laboratory Workgroup (1 hour, 30 minutes)	Joshua Sharfstein, MD Jill Taylor, PhD Co-Chairs
12:20 PM	Discussion (20 minutes)	ACD members
12:40 PM	Lunch (30 minutes)	
1:10 PM	Public Health Infrastructure Grant (20 minutes)	Leslie Dauphin, PhD Director, CDC, Center for Surveillance, Epidemiology, and Laboratory Services (CSELS)
1:30 PM	Discussion (15 minutes)	ACD members
1:45 PM	Health Equity Workgroup (30 minutes)	Daniel Dawes, JD Monica Valdes Lupi, JD, MPH Co-chairs
2:15 PM	Discussion (15 minutes)	ACD members
2:30 PM	Data and Surveillance Workgroup (30 minutes)	Julie Morita, MD Nirav Shah, MD, MPH Co-chairs
3:00 PM	Discussion (15 minutes)	ACD members
3:15 PM	Closing Remarks (15 minutes)	David Fleming
3:30 PM	Adjourn	